Contact Școala Evelyn: 0745.610.302
Evelyn

„Împreună construim viitorul!”


În anul 2008 am înfințat școala de meserii Evelyn Resource Center, unde avem cursuri de calificare cu diplome europene, iar astăzi avem 16 autorizații pentru 16 tipuri de meserii. Școala noastră se adresează atât elevilor care doresc să obțină diplome pentru cursuri de calificare în diferite domenii, cât și oamenilor de afaceri care vor să-și creeze propria școală.

De-a lungul acestor ani, scoala noastră s-a afirmat ca un centru de formare profesională modern, cu bază didactico-materială bogată, cu rezultate foarte bune în pregătirea forței de muncă. Domeniile de formare profesională spre care ne-am orientat sunt și cele mai căutate de pe piața din Timișoara si nu numai: estetică și îngrijirea corpului, alimentație și tursim, servicii, domeniul econimic, mecanic.

Ne dorim, deasemenea, să promovă un sistem de învățământ deschis și flexibil, capabil să asigure accesul la educație tutoror elevilor care ne trec pragul, și în același timp, vă dorim un căduros „Bun venit” în centrul nostru de formare profesională.


Începând de astăzi, cu Scoala Evelyn, veți incepe o călătorie a cunoașterii, în care veți descoperi lucruri noi despre voi înșivă.

Evelyn
2014- © Evelyn Group Timisoara. Toate drepturile rezervate.
Web design by Weblike PRO.