Programări: 0745.610.300
Evelyn

Evelyn

- manager Evelyn Timișoara

Din pasiune pentru frumusețe am creat Evelyn - Style-Beauty-Resource. Am pornit la drum cu mSunt o femeie împlinită și împreună am reușit.
Vă invit cu drag in Lumea Evelyn, unde veți învăța că frumusețea vine natural, din dorința de a fi optimistă, mereu veselă și plină de viață.

Svetlana

- Hair Stylist

Coafura este viața mea și am norocul să o trăiesc din plin. Ador să văd cliente fericite, dar cel mai mult îmi doresc să transmit pasiunea mea mai departe, să formez o generație nouă și talentată. Cursurile de hair styling sunt concepute ca să putem lucra cu fiecare elev in parte, să-l ajutăm să-și valorifice talentul. Pentru mine Lumea Evelyn este casa mea.
Evelyn

Andreea

- Manichiură/Pedichiură

Imi place ceea ce fac. Mă inspiră foarte mult să vad femei cu măini aranjate, cu unghii frumoase și stilate. La sfârșitul zilei sunt mulțumită că fac cu pasiune o meserie frumoasă.

Cristina

- Coafură/Frizerie

In fiecare zi mă trezesc cu plăcere dimineața și merg cu drag la muncă. Pentru mine este mai mai mult decât un loc de munca, este pasiunea mea, ceea ce mă reprezintă.
Evelyn
Evelyn

Daniela

- Cosmetică

Îmi place ceea ce fac, pun pasiune și mă regăsesc total în munca mea.

Gabi

- Cosmetica

Imi place să îmbin pasiunea pentru frumos cu creativitatea și simțul estetic, pentru a oferi tuturor femeilor căt mai multă încredere in ele și in corpul lor.

Echipa EVELYN

echipa-evelyn-
echipa-evelyn-
echipa-evelyn-
echipa-evelyn-
echipa-evelyn-
echipa-evelyn-
echipa-evelyn-
Evelyn
2014- © Evelyn Group Timisoara. Toate drepturile rezervate.
Web design by Weblike PRO.