Programări: 0745.610.300

Mezoterapie / Dermapen

MEZOTERAPIE – DERMAPEN – acum și în Lumea Evelyn!

În sfâșit vei avea o piele mai tânără, fără durere și fără efecte secundare!

DERMAPEN – tratament non-invaziv indicat pentru rejuvenarea și liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine și a porilor dilatați și chiar a vergeturilor sau pentru tratarea cicatricilor de acnee, atrofice, post-operatorii, post-vărsat de vânt.

  • cel mai avansat și accesibil dispozitiv pentru mezoterapie care redă pielii tinerețea mult dorită
  • dermapen are forma unui stilou dotat cu un cordon de electricitate la capăt, care folosește ace de unică folosință introduse în piele la diferite adâncimi. Prin înțepături simultane, rezultă o reacție de inflamație care duce la producerea de colagen în piele și automat la o reîntinerire a acesteia.
  • avantajul mezoterapiei cu Dermapen – posibilitatea reglării vitezei și adăncimii la care sunt introduse acele, respectiv de la 0,5 mm la 2,5 mm. În plus, cu Dermapen nu există șanse de infecție! Acele sunt sterile, se desfac în fața clientului, iar terapeutul poartă mască și mănuși sterile.
  • teosyal – fiola folosită împreuna cu Dermapen în centrul nostru, o inovație elvetiană aplicată frumuseții. Conține: acid hialuronic, aminoacizi, antioxidanti, minerale și vitamine. Prin acest tratament beneficiați de o restructurare și regenerare a celulelor, o hidratare și protecție contra oxidanților.
  • terapeuții noștri vă recomandă între 3 și 8 sedințe, în funcție de locul tratat.
Evelyn
2014- © Evelyn Group Timisoara. Toate drepturile rezervate.
Web design by Weblike PRO.